Dit is niet het zoveelste boek over de Tweede Wereldoorlog!

Nee, dit full colour boek is door de unieke informatie en nooit eerder gepubliceerde afbeeldingen zeer zeker voor iedereen interessant. De kleurrijke speelse opmaak en de vele kaartjes en foto’s maken dit boek tot een uniek tijdsdocument.

“Verdraagtj uch” belicht de Tweede Wereldoorlog in het Leudalgebied van inval tot bevrijding en gaat dieper in op de gevolgen voor de bevolking, de landoorlog, luchtoorlog, jodenvervolging, verzet, collaboratie en vele andere aspecten. Vervolmaakt met persoonlijke verhalen van streekbewoners en veteranen uit binnen- en buitenland biedt het een zeer confronterende en persoonlijke kijk op de Tweede Wereldoorlog.

Om te laten zien dat oorlog van alle tijden is, zijn ook verhalen van jonge militairen die in Afghanistan gevochten hebben opgenomen. Hierdoor is dit boek een document voor alle generaties en voor de toekomst

Laatste nieuws: Afhaal momenten bekend!

Wij zijn blij u te kunnen berichten dat de herdruk momenteel klaar is. Voorinschrijvers kunnen het boek afhalen op de onderstaande data en tijden.

Zaterdag             17 september 2011        13:00 – 15:00
Zaterdag             1 oktober 2011              13:00 – 15:00

Locatie: 

Snooker en Pool centrum Hornerhof, Rijksweg 7b, 6085 AA te Horn

Het boek is te bestellen voor de verkoopprijs van € 29,95 per exemplaar exclusief verzendkosten.

Met uw bestelling steunt u ons veteranenproject. Zoals wellicht bekend, gaat de volledige opbrengst van het boek naar ons veteranenproject.

Klik hier om het boek te bestellen.


 

Cover